fallback

"Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов поставя мексиканците за втори път на колене".

Едва ли има любител на футбола, преживял паметното американско лято през 1994 година, в чието съзнание да не са се запечатали тези думи.

Oще по темата
Започнал още като юноша в Левски, познатият в началото като син на легендата Бисер Михайлов, той бързо се превръща в един от най-добрите вратари в родния футбол. Капитан на звездният ни отбор на Световното в САЩ, както и на Евро 96, Михайлов бързо се включва в ръководството на футбола и вече 18 години го управлява.

От любимец на народа през паметната 1994 г., когато България се изстреля до четвъртото място на Световното първенство по футбол, до викове "оставка" - кой е Борислав Михайлов и как извървя пътя от гениален футболист до спорен ръководител на родния футбол.

Вижте ретроспекцията в репортажа на Сашо Рангелов и телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Чорбаръ

преди 5 месеца

Гледам и не вярвам на ушите си.Перуката бил направил нещо за Българския футбол.От четвърти в света го докара да ни бие който ни хване и с колкото му трябва.С него трябва да си тръгнат и всичките му подчинени.Собствениците на клубовете да изберат областни председатели и тези 28 души да изберат Шеф на БФС.Така ще е ясно кой за кого и за какво гласува.Така поне може малката Перука да стане шеф на футбола.

90

Пурко

преди 5 месеца

Къв герой, Господин за един ден е той, както и Костадинов. До като си споняме какво било преди 30-40 години ще е така. Хората работят тук и сега и инвестират в бъдещето ,а Ние още лежим на стари лаври . Тя и България е била на 3 морета,а в момента...

89

Българин

преди 5 месеца

Бербатов е ***.фекционист и професионалист! След Стоичков, е най- титолуваният български футболист! Не бързайте да го оплюете,преди още да е понесъл някаква отговорност! Не му п.ави мест на Михайлов,да топи, сякаш все други са му виновни...И така,18 години?

fallback