Снимка: Istock

В последните дни на ноември ни очаква пълнолуние в знака на зодия Близнаци. Меркурий, който е управляваща планета на този знак, няма да бъде в добра позиция спрямо Нептун и това може да създаде определени проблеми. Лъжите, ако ги има, няма да останат скрити. Освен това ще бъдем и по-емоционални. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Някои от представителите на зодията може да останат разочаровани през тази седмица. Това разочарование може да произлезе от опитите ви да впечатлите някой ваш любовен интерес и от желанието ви да създадете по-цветна история за живота си, за да привлечете вниманието на този човек. Овни, това никога няма да работи в дългосрочен план! Ще позволите на този човек да опознае една илюзия, а не истинската ви същност. 

Онези представители на зодията, които са във връзка може да се окажат в ситуация на борба за власт. Бъдете внимателни, за да не се окаже, че сте забъркали една сложна ситуация. 

Телец 

В една връзка доверието е много важно и няма място за лъжи. Телци, ако имате намерението да скриете финансова информация от партньора си, определено има проблем. Пълнолунието, което ни очаква тази седмица ще освети въпросите свързани с финансите ви и това къде се намирате. Има вероятност някои от вас да са допуснали определени грешки с парите и сега да се опитват да ги прикрият. 

За други Телци, може да се окаже, че настроението на колега към тях показва определени симпатии. Ако не ги споделяте, може да се почувствате неудобно. 

Близнаци 

Скъпи Близнаци, тази седмица пълнолунието ще бъде във вашия зодиакален знак. Това абсолютно обяснява вашата чувствителност. В допълнение, тъй като Меркурий ще бъде в квадрат с Нептун в деня на пълнолунието, възможно е да се почувствате и леко объркани. Вероятно ще ви бъде много трудно да вземете сериозни решения относно любовния си живот, така че избягвайте да го правите. 

Също така, звездите ви съветват да внимавате за неприятни непознати, които се опитват да свържат живота си с вашия чрез романтика, независимо дали сте необвързани или обвързани. Колкото и привлекателни да изглеждат, не им вярвайте.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase