Снимка: Istock

Темата за любовта винаги ни вълнува, особено когато предстои да посрещнем новата година. През новата 2024 тя ще бъде динамична. Ще ни носи изпитания, някои уроци, но и приятни емоции. Според някои западни астрологични прогнози, някои от зодиите в зодиака ще имат повече късмет в любовта. Дали вашата е сред тях, вижте в следващите редове.

Зодия Телец

Телците ще имат изключителен късмет в любовта през 2024 г., сочат прогнозите на западни астролози. Самотните представители на зодията ще имат добри възможности да привлекат към себе си нова любов и страст. Онези, които вече са в любовна връзка, ще се радват на щастие в романтичните си взаимоотношения, като ще оценят прекрасните моменти с половинките си.

Връзката помежду им ще се задълбочи, ще могат да я укрепят, да правят смели планове за общото бъдеще.

Зодия Рак

Родените под знака на зодия Рак ще са другите, които ще се радват на късмет в любовен план през 2024 година. Многобройни романтични перспективи могат да се открият пред тях още в началото на годината. Освен това влиянието на Венера върху техния знак ще засили страстната и спонтанна природа на Рака, привличайки вниманието на другите към тях. Необвързаните имат шансове да променят социалния си статус на обвързани.

По отношение на романтичните връзки началото на 2024-а ще бъде отлично за Раците, тъй като планетите Меркурий и Венера ще окажат влияние върху техния пети дом. В резултат на това те ще имат прекрасни моменти с партньора си през цялата година, като някои от тях може да изведат любовните си отношения на следващо ниво. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase