Снимка: Istock

Няма човек, който да не иска да бъде харесван, да привлича с лекота вниманието на другите към себе си. Това важи за работа, бизнес контакти, нови приятели или потенциален нов партньор за любовна връзка. Въпреки че мъжете са „визуални същества“, те оценяват привлекателността на една жена не само по външния ѝ вид. Маниерите, изказа, дали сте интересна като личност, също оказват влияние.

Вижте 4 малки неща, които карат мъжете да се влюбят във вас.

1. Това да присъствате.

Хората трудно ще ви забравят, когато правите това, което повечето не правят, а именно да сте там физически и духом. Когато разговаряте с нова и интересна личност, бъдете част от този разговор. Покажете, че слушате, включете се с мнение, оставете мобилния си телефон настрана. Носете силата на присъствието, което в този дигитален и модерен свят, сякаш все по-често липсва във взаимоотношенията с хората.

2. Понякога бъдете уязвими.

Рядко успяваме да се свържем и сближим с хора, които не са отворени към нас емоционално, дори след месеци познанство. Част от това сближаване е да покажем малко от своята уязвима страна. Ако няма нищо, което да ни свързва, няма да има връзка и със сигурност няма привличане. Бихме могли да разкрием малки подробности за живота си, но без да прекаляваме и да фокусираме целия разговор върху себе си. Показвайки, че можем да бъдем уязвими, предразполагаме и другия да се отпусне и да сподели с нас някой неприятен спомен от миналото или нещо друго, което може да ни каже повече за него.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase