Снимка: iStock

В сферата на романтичните връзки съществува разнообразен спектър от желания и очаквания, които партньорите имат един към друг – някои хора си търсят сродна душа, други търсят боен партньор, а трети искат половинката им да ги обсипва с внимание и да ги глези по различни начини.

Последният тип личности обикновено очакват техният любим човек да се държи с тях като с бебета, дарявайки ги с щедри прояви на внимание и привързаност. Това явление може да бъде вкоренено в техния характер, давайки им сила или обратното – правейки ги по-уязвими. Въпреки това, тези хора изпитват копнеж за дълбока емоционална връзка, поради което обожават, когато половинката им се държи с тях като с малко дете.

А ето и кои са зодиакалните знаци, представителите на които определено обичат да бъдат обгрижвани от половинката си сякаш са  бебета:

Рак

Раците са известни със своята грижовна и чувствителна природа. Хората от този воден знак могат да оценят партньор, който се отнася към тях с нежност и привързаност, подобно на начина, по който родител се грижи за дете. В много случаи тяхното желание за подобна грижа в романтичната им връзка може да се разглежда и като израз на копнежа на Рака за емоционална интимност. Хората от този знак смятат, че дълбоката любов не се проявява само чрез взаимно доверие, уважение и разбирателство, но и чрез проявата на грижа и съчувствие. Затова Раците искат да бъдат глезени като бебета, като в замяна предлагат на любимия си абсолютно същото нежно, отговорно и мило отношение. Раците вярват, че грижовните жестове във връзката са огледало на емоционалната близост на двама души, тоест ако няма загриженост, няма и истинска любов.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase