Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 5 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Творческият ви потенциал бавно, но устойчиво ще се повишава и ще ви подтиква към активни действия. Бихте могли да направите много и то предимно за себе си при това без да засегнете нечии чужди интереси и да разчитате на съдействие. Наблюдавайте външните събития и търсете начин да се възползвате максимално от обстоятелствата. Проучвайте задълбочено въпросите, които ви интересуват. Ще стигнете до впечатляващи заключения, неочаквани дори за самите вас.

Телец

Обвързани или не, влюбени или не изведнъж може да ви изпълни силна завист към чуждото любовно щастие. Овладейте се и помислете, та нима вие сте по-зле? Ако вече имате човек до себе си, та нима той/тя е по-лош/а от другите? Ако пък все още не сте открили щастието си, значи то рано или късно ще почука на вратата ви. Заслужава ли си да се разстройвате?

Близнаци

Определете неотложните задачи още в началото на седмицата и се заемете приоритетно с тях. Ограничете контактите, избягвайте новите запознанства. Не е подходящо да споделяте плановете си и да довеждате разговорите до прекалено откровение. Близките ще са ангажирани със своите грижи и едва ли ще ви обърнат особено внимание, а събеседниците, които не познавате особено добре може да се възползват от слабостите и пропуските ви. Не се лишавайте от развлечения, но и не прекалявайте с вредните навици като хазартни игри, скитосване по заведения и шумни купони, лишаващи ви от сън.

Седмичен хороскоп за другите зодии, можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase