Снимка: iStock

Между сладкишите и кафетата с тиквени подправки, уютните пуловери и есенните листа, вече сме напълно сигурни, че лятото е далеч зад гърба ни. Въпреки че можем да изредим дълъг списък от най-добрите неща в есента, ние сме тук, за да говорим за мода – и няма нищо по-добро от красив чифт есенни ботуши, които да комбинирате с всичките си есенни тоалети.

Ако искате да обновите гардероба си и търсите нещо изключително стилно за сезона, на правилното място сте. Имаме топ 5 тенденции при ботушите, които в момента са актуални навсякъде. Разбира се, черпим вдъхновение от най-популярната социална мрежа в този момент – TikTok.

Пет тенденции при ботушите за есента

До коляното

Този потребител на TikTok е голям фен на ботушите до коляното, особено на тези от змийска кожа. С нисък ток, те имат достатъчно височина, за да ви издължат малко краката, но въпреки това са достатъчно удобни, за да ги носите на разходка в квартала, в офиса или дори на концерт, на който ще скачате и танцувате в продължение на часове.

Ако не обичате змийска кожа, не се притеснявайте. На пазара има множество варианти на ботуши с дължина до коляното, така че всичко зависи от вашия личен стил и това, което притежавате в гардероба с дрехи. Може да съчетаете обувките както с панталон, който да пъхнете в тях, така и с поли или рокли, комбинирани с чорапогащник за по-празнична вечер.

Какви други ботуши ще са на мода, четете в Tialoto.bg

Източник: Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase