Снимка: iStock

Щом настъпи октомври, любителите на модата усещат фина промяна във въздуха – едва забележима, но все пак разпознаваема. Изведнъж обуването на къси панталони вече не е толкова привлекателно и всеки път, когато се отвори гардероб, погледът им се задържа малко по-дълго върху блейзъра, който не е обличан от няколко месеца. Това е знак, че есенната мода внезапно се появява на повърхността, търпеливо чакайки дните с по-ниски температури, за да направи своя дебют за годината.

Разбира се, лятото е блажено само по себе си, но трудно бихме намерили човек, който да не посреща красивите, свежи дни на есента с отворени обятия. Без значение колко обичате по-горещите месеци, температурата, която ви позволява да се увиете в уютен пуловер и да замените сандалите с чифт масивни мокасини, е добре дошла промяна. И тази промяна е официално тук.

Тенденциите за есен 2023 година вече навлязоха в ежедневието ни и е време да коригираме приоритетите си около тях.

Модни тенденции – осемте, които ще доминират през есента

Обратно към класиката

С почти универсалната любов на модата към изисканите основни дрехи досега тази година, не е изненада, че есента ще бъде пълна с тях. Помислете за безупречно ушита риза с блейзър с обемни рамене и широки дънки; плетена макси рокля с голямо яке, преметнато през раменете. Есента на 2023 година ще бъде изцяло свързана с тоалети, създадени от основни неща, но стилизирани по начин, който ви кара да се чувствате стилно и различно.

Цялата  статия можете  да  прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase