Снимка: Getty

Роклите с „прозорец“ на корема са една от новите и най-странни тенденции в облеклото, по която знаменитостите си падат. Екстремно дълбоките деколтета, цепките до бедрата и кичозните изрезки на различни места по тоалетите явно вече не са достатъчни. Вижда се, че дизайнерите стават все по-креативни в желанието си да покажат повече плът, а същото важи и за знаменитостите.

Роклите с открояваща се дупка в коремната област са друга дръзка тенденция, която се появи наскоро и с която доста известни дами вече минаха по червените килими. Явно тези известни жени искат да подчертаят тонизираните си коремни мускули и фина талия. Въпросният стил се характеризира със своя уникален „прозорец“ в областта на корема, често проектиран във форма на диамант.

Въпреки че подходящо поставеният изрез на корема не е новост, напоследък все повече звезди експериментират с тенденцията. На шоуто на Acne Studios по време на Седмицата на модата в Париж през септември, певицата Розалия носеше черна рокля на дизайнера с голяма дупка отпред, подчертаваща корема ѝ (на основната снимка).  Шикозната черна рокля също включваше драпирана пола и цепки на деколтето, които тя съчета с розова като дъвка чанта и сребристи обувки на токчета.

Вижте още снимки на секси тенденцията в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase