Снимка: iStock

Есента на 2023 година се върти около създаването на шикозни и стилни тоалети с минимално усилие и класически дрехи. Обикновеният луксозен тренд предвещава това движение, като използва копринени тъкани с неутрални нюанси, за да се създаде капсулен гардероб, който е подходящ през целия сезон. Знаменитости като София Ричи следват тази тенденция и сега тя се вижда навсякъде – от подиумите до уличния стил. За есента на 2023 година марки като Miu Miu, известна със своите модерни модели, избраха минималистични тоалети, които изглеждат луксозни.

Въпреки че много от онези, които се придържат към тенденцията „тих лукс“, ще посегнат само към неутрални цветове, ярките нюанси също могат да ви помогнат да създадете усещането за лукс, което търсите. Ключът е използването на ненаситени цветове, които интелигентно добавят намек за разнообразие и яркост. Придавайки ви по-динамичен външен вид, цветове като маргариненожълто могат да бъдат също толкова гъвкави, колкото всеки друг неутрален нюанс.

Вместо гардероб, изпълнен със скучни сиви и черни цветове, добавете нюанси като маргариненото жълто, за да придадете на стила си повече жизненост и блясък. То е различно от повечето жълти нюанси, тъй като е по-кремообразно, като клони повече към бежовата страна на цветното колело. Въпреки че все още е жълто, неговите ненаситни характеристики са перфектната алтернатива на кремавото или бежовото. Все още придава цвят, за да направи вашия ансамбъл по-модерен и свеж.

Разгледайте снимки на новата тенденция в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase