Снимка: iStock

Независимо дали сте от типа, който седи по часове пред огледалото, преди да излезе, или просто слагате най-удобните си дрехи, сресвате косата и тръгвате, едно е сигурно – добавянето на красив цвят върху ноктите винаги гарантира повишена самоувереност.

Може би това е обичайният ви домашен маникюр или един час релакс, който получавате на всеки няколко седмици с вашия маникюрист, или може би това е начинът да повдигнете настроението си, когато погледнете към ръцете си и видите лакираните нокти – каквото и да е, знаем, че красивият маникюр винаги подобрява картинката. И ако вече се чудите какво точно ще е подходящо за есента, която вече настъпи, ние можем да ви помогнем.

Няма по-добър начин да посрещнете новия сезон от промяна във визията си, а маникюрът е най-лесната и бърза крачка. Тази есен има няколко модерни нюанса, които е добре да имате върху ноктите си, за да бъдете актуални и красиви.

Цветовете в маникюра за есента

Лате
Независимо дали предпочитате вашето лате ледено през цялата година или го заменяте с топли напитки през есента и зимата, едно нещо е сигурно – този вдъхновен от латето нюанс ще бъде на мода този сезон.

Червено
Нюансите на червеното са класически избор по всяко време на годината, но тази есен ще виждаме все по-често този ярък, бонбонено-ябълков нюанс върху пръстите на голяма част от дамите.

Разберете кои други цветовете в маникюра ще са модерни тази есен от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase