Снимка: БГНЕС

Полицията в Пазарджик разследва тежко криминално престъпление. Сигнал за случилото се е получен снощи на телефона за спешни повиквания 112 малко преди 19:00 ч. в петък.

По първоначално получените данни на улица в областния град в квартал "Запад" е станало спречкване между двама младежи, при което единият е извадил нож и пробол другия. Незабавно към мястото на инцидента са насочени автопатрули на РУ-Пазарджик и линейка на Спешна помощ.

Установено е, че 21-годишен млад мъж от Пазарджик в безпомощно състояние с прободни наранявания. За съжаление, въпреки намесата на медицинския екип на път към болницата пострадалият е починал.

Една от версиите е, че скандалът е станал заради момиче. По време на нападението 18-годишният е използвал нож, каза говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Периметърът около местопрестъплението е блокиран, извършен е щателен оглед от дежурна група служители от ОДМВР и РУ-Пазарджик в присъствието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Криминалистите са установили самоличността на нападателя, който е 18-годишен жител на областния град.

Той напуснал местопроизшествието с лека кола и към момента се укрива. Предприети са поредица от оперативно-издирвателни действия за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase