Снимка БГНЕС

Деми Ловато не се срамува да си признава и най-съкровени тайни. За "People" тя разкрива кога се чувства като в най-добрата си форма. "Чувствам се най-уверена, когато правя секс", разкри певицата по време на епизод от две части с подкаста LadyGang, пуснат във вторник. "Защото си толкова присъстващ, вътре в това, че не мислиш. Поне така е за мен. Не е така за всички", коментира тя.

В момента Ловато се среща с инди рок музиканта Джутс. Запознаха се покрай работата по  по албума им от 2022 г. "HOLY FVCK". Любимият ѝ често разказва в мрежата за тях двамата, на което Ловато отвръща: "О, мили, ти правиш живота ми безкрайно по-добър и не знам какво бих правила без теб". Нарича го още "най-доброто гадже във вселената" и "перфектният човек".

Приближени до двойката казват, че това е наистина щастлива и здрава връзка и че Джутс е  страхотен човек. Когато го видяла за първи път, тя писала съобщение до приятелите си, че най-готиният мъж току-що е влязъл в стаята. Той обаче бил толкова фокусиран в музиката, че първите няколко месеца не ставало дума да излизат, а били просто приятели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase