Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 18 – 24 септември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен (21 март – 20 април)
Предстоят проблеми в професионалната сфера, които може да ви изнервят и да ви се прииска да оставите всичко на самотек. Не го правете, затрудненията ще са временни. Придържайте се старателно към обичайните си задължения. Няма да разполагате с достатъчно яснота, за да предприемете каквито и да било нововъведения, така че е подходящо да изчакате. В края на седмицата е вероятно да получите интересни предложения за нова работа или уреждане на нови сделки, обещаващи устойчиви приходи.

Телец (21 април – 20 май)
Освен обичайните професионални задължения, които няма как да избегнете, ще изникнат и допълнителни, свързани с грижи за по-млади или по-възрастни роднини. Ще се наложи да ги вместите в рутинния график и то така, че да не пропуснете важните неща и да не отлагате стартирането на вече подготвените проекти. Контактите ви ще са по-ограничени от обикновено и ще се свеждат само до членовете на семейството и най-близки приятели, но независимо от това няма да се чувствате нито самотни, нито изолирани. Напротив, в малкото лично време, с което ще разполагате, ще можете да анализирате постигнатото и да обмислите внимателно следващите си ходове.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Отстоявайте замислите си, предлагайте активно идеите си за обсъждане в публичната среда и най-вече сред колегите или шефовете си. Условията за напредък са налични, не е изключено да попаднете и на подходящи инвеститори, ако са ви необходими. След намеса на приятели ще успеете да оправите неразбория, свързана с документи. Успешни ще са служебните пътувания и уреждането на сделки със задгранични партньори. Работоспособността ви е достатъчно висока, за да се справите със затрудненията, независимо от сложността им.

Прогнозата за другите зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase