Снимка: БГНЕС

Ал Пачино и Нур Алфала започнаха битката си в съда. Холивудската звезда и 53 години по-младата жена, която му роди син, наскоро се разделиха. Сега започва битката за попечителството над малкия Роман и издръжката му.

Ал Пачино е наел известен екип от холивудски адвокати, който да му помогне в съда. Те ще подадат искане за пълно попечителство над новородения син на актьора и Алфала, съобщава "Daily Mirror". Ал и Нур за първи път започнаха да се срещат през април 2022 г. и станаха родители този юни. Говори се обаче, че Ал е бил "изненадан" от новината, че ще имат дете.  

Актьорът е наел Адам Филип Липсик, който има кантора в "Hersch Mannis" в Бевърли Хилс. За него се казва: "Г-н Липсик е представлявал широка гама от клиенти, от известни артисти и спортисти, до ръководители на компании в сферата на развлекателния бизнес, до родители, които са домакини". Нур за първи път подаде искане за определяне на родителските отношения миналата седмица, според "RadarOnline".

Тя поиска от съда да получи основно попечителство над сина им Роман. В документите тя предлага да споделят законното попечителство над детето, тъй като Ал е посочен като баща. Нур обаче се стреми да запази физическото попечителство над сина си, пише още "Daily Mirror".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase