Снимка: iStock

В мистериозното царство на астрологията отдавна се смята, че дванадесетте зодиакални знака държат ключа към нашите личностни черти, поведение и дори към нашите съдби. Докато навигираме в лабиринта на човешките взаимоотношения, възниква въпросът: може ли нашият зодиакален знак да бъде причина да ни отхвърлят?

От огнения Овен до състрадателните Риби – всички знаци имат няколко дразнещи черти, които могат да бъдат предизвикателство във връзките им с другите. Независимо дали вярвате в зодиите, или сте скептик, подгответе се да разберете на какво се дължат приливите и отливите в отношенията ви.

А ето и защо всеки един от 12-те зодиакални знака е изправен пред отхвърляне:

Овен (21 март – 19 април)
Хората от зодия Овен са възприемани за твърде импулсивни, конкурентни и егоцентрични, често действащи без да се съобразяват с чувствата на другите. Тяхната напориста личност и голямата им самоувереност може да сплаши или да подразни някои хора, което да доведе до отхвърлянето им.

Телец (20 април – 20 май)
Телците са известни със своята упоритост, инат и нежелание за промяна. Тяхната необходимост от стабилност и рутина може да ги направи твърде неадаптивни и дори скучни. Това пък може да отблъсне от тях хората, които ценят спонтанността и по-приключенския дух.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Близнаците са много социални личности, които обичат да участват в оживени компании и разговори. Склонността им да бъдат непостоянни и нерешителни обаче може да създаде несигурност в отношенията им, карайки потенциалните им партньори да се колебаят дали искат да се обвържат точно с тях.

Рак (21 юни – 22 юли)
Хората от зодия Рак са дълбоко емоционални и чувствителни, което понякога може да ги накара да изглеждат твърде прилепчиви или прекалено зависими от другите. Тази тяхна черта може да се окаже дразнеща за някои хора, които да се почувстват задушавани от твърде привързания Рак и да се опитат да се освободят от него.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase