Снимка: БГНЕС
fallback

Процедурата се спазваше от властите в Абу Даби и от властите на Летище София. Васил Божков беше задържан за 24 часа. Сега ще бъде откаран в МВР болница за преглед, а след това евентуално ще бъде разпитан от прокуратурата. Той се върна съвсем доброволно и при първа възможност, защото до завчера той нямаше разрешение от властите в Дубай да напуска страната от съображение за неговата сигурност. Върна се, за да изчисти името си пред съда.

Това заяви адвокатът на Васил Божков швейцарецът Стоян Баумайер, който пристигна заедно с бизнесмена, обвинен в 19 престъпления, от Дубай, но отказа да коментира причината за ареста на Божков.

"Алексей Петров и Васил Божков изобщо не се познаваха. Техните пътища никога не са се пресичали", заяви още той.

Адвокатът посъветва да бъдат следени социалните мрежи на бизнесмена през следващите дни, където ще има повече информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Киев

преди 8 месеца

Сега един пише бизнесмена шефа на ГЕРБ му показа среден и за това сега има само Херб като палач за двете страни били наели АП се доказва от СРС -та които колко са законни но показват кои хора се крият зад парите и властта. Нищо не разбирам но никой не бяга от власт.

90

До 90 анонимен

преди 8 месеца

Ти май наистина си недоразбрал и недей пиши повече тъй като не разбираш

89

Недоразбрал

преди 8 месеца

Какви песни щяхте да пеете ако при наличие на писмено оплакване за рекет и заплаха за живота на братята Найденови,Гешев си беше свил куйрука и си беше затраял?Всички щяхте да ривете в хор!И какво трябва да прави Гешев като главен прокурор?Да се свива и да целува ръка на бан,дитите ли?!Много не ставате,много сте тия дет ви мързи и сънувате времената когато се търкаха билетчетата и ви се подхвърляха кухи надежди и бълнуваници!!Минаха времената на олиготъпанарите,но те май не го разбраха?!

fallback