IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 7 – 13 август. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен (21 март – 20 април)
 
Предложенията, засягащи бизнеса и професионалното ви развитие няма да са малко. Всички ще изглеждат обещаващи, но далеч няма да са такива. Преглеждайте ги внимателно с идеята да отсеете надеждните във финансово отношение. Ще напреднете, но малко по-бавно, ако разчитате само на себе си и доста по-осезателно, ако има кой да ви помогне в затруднителен момент. Обърнете внимание на състоянието на документите си, обработвайте ги старателно. Служебните пътувания ще оправдаят очакванията ви.

Телец (21 април – 20 май)
 
На моменти ще е трудно да се ориентирате в обстановката, така че се придържайте към максимата: прави каквото трябва, пък да става каквото ще. В случай, че търсите работа, ще разполагате с възможност за избор. Офертите първоначално може да не ви изглеждат особено привлекателни, но скоро ще установите, че изборът ви е бил правилен, че сте попаднали на оптималния вариант. Някои представители на вашия знак ще предпочетат да останат на старото си работно място, където напрежението видимо ще расте. Противоречията между изпълнителите и шефовете ще набират скорост и не е изключено да се стигне до открити сблъсъци.
 
Близнаци (21 май – 20 юни)
 
Печелившата комбинация между общителност и убедителност ще ви помогне да привлечете към себе си нови почитатели. Да ги ентусиазирате, да популяризирате замислите си и да получите подкрепа за осъществяването им. Не е изключено да преминете на по-висока длъжност или да получите по-висока заплата, от което и в двата случая ще сте доволни. Придържайте се към правилата за здравословен начин на живот. Не прекалявайте с храна и напитки, осигурявайте си достатъчно сън. Много е вероятно да възстановите прекъсната преди време връзка.

Романтичен, щедър или ревнив? Какво показва датата на раждане на един мъж?

Според зодията: С какво отблъсквате партньора си

Месечен хороскоп за август – какво да очаквате?

Рак (21 юни – 22 юли)
 
Ново запознанство в неформална среда може да се окаже от съществено значение за осъществяването на дългосрочните ви планове. Проблемна зона в предстоящия период ще са отношенията ви от всякакъв характер. Придържайте се към максимата, че „лошият“ мир е за предпочитане пред „добрата“ война. При обсъждане на спорни въпроси от професионален характер залагайте на правилата. Усетите ли, че разговорите с роднините ще стигнат до „девета глуха“, опитайте да ги отложите. Що се отнася до семейните разправии, бъдете готови за неприятни изненади, които може да предизвикат не само емоционални, но и финансови катаклизми.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, както и други любопитни хороскопи, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase