БГНЕС

Рики Мартин хвърли бомбата, че се развежда с Джуан Йосеф. Оказва се, че певецът и известният художник имали противоречия отдавна. И още преди пандемията започнали да говорят за раздяла. Те я отлагали няколко години, но така и не успели да рестартират брака си.

Известният изпълнител признава в интервю за Telemundo, че вземането на решение за развод не било лесно. Ето затова на двамата им отнело доста време, в което обмисляли крачката.
 
„Когато обществеността разбра, вече бяхме преминали през процес на скръб“, обяснява Мартин.
 
„Планирахме тази ситуация от дълго време. Това бе преди пандемията“, казва още носителят на „Грами“.
 
По думите на Рики, той и Джуан „винаги ще бъдат семейство“. Освен това те имат две деца – Лусия на 4 и Рен на 3, които смятат да отглеждат заедно, макар и разделени. Друг е въпросът с другите по-големи деца на певеца, с които той се сдоби чрез сурогатна майка, преди да сключи брак с Йосеф.
 
Мартин не иска показен съдебен процес
 
По думите на Рики, той и бившият му искат да оставят неволите на връзката си за себе си. И не се превръщат в онези разделени звезди, които се съдят с години и не могат да се разберат за попечителството и имуществото си.
 

След 6 години брак – Рики Мартин се развежда

Рики Мартин разгорещи страстите, позирайки само по кърпа

Ответен удар: Рики Мартин съди племенника си за 20 милиона долара

„Децата ми никога не са виждали битка между Джуан и мен“, добави той. И изтъкна, че двамата решили с един разговор в неговата стая, че поради различията си не бива повече да са заедно.
 
51-годишният Мартин допълва, че раздялата е била по-лесна, отколкото той или Йосеф са очаквали.

Още за развода на Рики Мартин и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase