IStockphoto

Хората от някои зодиакални знаци често стават душата на компанията. Колкото повече хора има около тях, толкова повече процъфтяват те. Чувстват се добре да работят в големи колективи, да практикуват отборни спортове, често посещават големи събирания и т. н.

Личностите от други зодии обаче се чувстват много по-комфортно сред малка група от близки приятели. В по-голяма социална среда, тези хора обикновено се чувстват някак неловко и не могат да се адаптират или отпуснат.
 
А ето и кои зодиакални знаци най-често изпитват дискомфорт, когато се намират в голяма група от хора:
 
Телец
 
Телец, вие се наслаждавате, когато си стоите в зоната си на комфорт. Рядко нещо може да ви накара да се измъкнете от този свой комфорт, особено пък външен натиск. Това, което със сигурност обаче ви вади от това равновесие, е когато попаднете сред голяма група от хора. Ако например отидете на голямо парти и другите гости започнат да ви бутат, да ви карат да танцувате, да пиете, или да обсъждате теми, които не желаете, това започва да ви изнервя. В очите на другите пък изглеждате сухар. Бихте предпочели да прекарате времето си с малка група хора, които ценят мнението и присъствието ви и не гледат на вас като на поредното случайно лице в стаята. Вие всъщност не сте типа човек, който може да води изтощаващи разговори с непознати. Предпочитате да говорите с познати хора, които искрено харесвате.

Дева
 
Дева, обикновено след като опознаете някого, искате да говорите с него за всичко, което се случва във вашия свят. Искате да му разкажете за проблемите и постиженията си, за разделите и влюбванията си. Но когато голяма група хора са ангажирани в разговора, не ви е удобно да споделяте тези лични неща на глас.
 

Пет зодии, които „изгарят“ в любовта и трудно създават здрави връзки

Какво да очаквате от всяка зодия в нейните добри и лоши дни

Зодиите, които се нуждаят от интелектуална интимност във връзката

Вижте вашия китайски хороскоп за август 2023 г.

Девите не сте готови да разказвате на цяла стая пълна с хора, какво се случва в живота ви, защото знаете, че на много от тях изобщо не им пука. Ето защо големите групи и компании не са ви никак любими. Предпочитате да водите истински, смислени разговори с някого, на когото имате доверие, отколкото да говорите на повърхностни теми с цяла група хора.

Кои други се чувстват неловко и още любопитни хороскопи, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase