IStockphoto

Всички сме чували за изпълнената с мотивация мисъл на американския писател Елбърт Хъбърт, че когато животът ни поднесе лимони, трябва да си направим лимонада.

Стресът обаче се оказва константа, с която на всички ни е трудно да се справим понякога, въпреки че знаем, че трябва да мислим оптимистично.
 
Затова използвайте това лято като старт на целта си веднъж и завинаги да се освободите от тревогите и стреса, които сами си причинявате.
 
Вероятно различни причини от ежедневието ви са затормозили ума ви, но трябва да се справите с това, ако искате да намерите душевен покой.
 
А ето и за какво ви е време да спрете да се тревожите според зодията си:
 
Овен
 
Спрете да се тревожите за мнението на хора, които нямат нито енергията, нито търпението да се отнасят правилно с вас. Те не заслужават място в сърцето или мислите ви.

Телец
 
Спрете да се стресирате от въображаеми песимистични сценарии, които дори още не са се случили. Спрете да предполагате, че най-лошото предстои. Поне веднъж си представете, че всичко ще се подреди както трябва.

Близнаци
 
Спрете да се упреквате заради грешни решения, които сте взели наскоро – те няма да променят живота ви значително. Вслушайте се в сърцето и интуицията си. Може би пък грешното решение ще доведе до нови възможности.

Пет зодии, които „изгарят“ в любовта и трудно създават здрави връзки

Какво да очаквате от всяка зодия в нейните добри и лоши дни

Зодиите, които се нуждаят от интелектуална интимност във връзката

Вижте вашия китайски хороскоп за август 2023 г.

Рак
 
Спрете да се тревожите за това, че може би не правите достатъчно за близките си и започнете да се питате, дали те полагат достатъчно грижи за вас. Вие също заслужавате да се чувствате глезени, обичани и ценени.

Останалите зодии и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase