БГНЕС

Всички знаем, че Меган Фокс безспорно е една от най-красивите дами в Холивуд. Въпреки че скоро не сме я виждали на екран, публикациите ѝ в социалните мрежи служат като достатъчно доказателство за таланта ѝ на модел, който сякаш е изпуснат от големите агенции и марки. Затова могат само сериозно да съжаляват.

Ако сте един от последователите на Меган в Instagram, тогава сте наясно с дневната доза сексапилни кадри, които тя споделя в последните дни. След като си направи своеобразна фотосесия сред природата, показвайки акробатични умения върху дърво, сега е ред на още няколко горещи кадри, подходящи за най-топлия месец от годината.
 
В понеделник Фокс отново показа, че съставя собствени правила в модните тенденции, като този път промени леко популярния Mermaidcore – течението, вдъхновено от Малката русалка.
 
След като филмът с Хейли Бейли излезе на голям екран, всичко свързано с морското дъно стана изключително популярно – от дрехи до бижута и гримове. За да се различава от мнозинството обаче, Фокс състави малко по-мрачен и секси поглед към привидно детската тематика на русалките.
 

Урок по сексапил – Меган Фокс по бански на корицата на Sports Illustrated

14-каратово бяло злато по ноктите на Меган Фокс за „Грами“ 2023

Нов ден, нова прическа и нова снимка по бельо за Меган Фокс

В своя профил в Instagram тя сподели поредица от снимки, направени от фотографката Сибел Леви, която е работила с нея и в миналото. Докато фотосесията наистина съдържа няколко основни фактора за Mermaidcore тенденцията, като пясък и сърф, няма нищо друго, което да ни навява на мисълта, че ни предстои нещо невинно и детско. Вместо това Фокс ни подготвя за сексапилност и изкушение, напълно подходящи за летните нощи.

Още за банския на Меган Фокс и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase