IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 24 – 30 юли. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен
 
Подредете пространството около себе си. Освободете се от всичко излишно както в материален, така и в духовен смисъл. Периодът ще е сравнително спокоен. От вас ще зависи изборът на мислите и действията ви. Анализирайте подробно ситуациите, при които попадате, изразявайте намеренията си ясно. Приходите ви ще са стабилни и в рамките на очакванията ви. Успехите ви ще са пряко свързани със стремежа да не повтаряте стари грешки.
 
Телец
 
След като Венера, вашата управителка, премина в ретроградно движение, е подходящо да се заемете със задачи, които по някакви причини отдавна отлагате. Действайте с умерено темпо, но последователно и с постоянство. От съществено значение е да разпределите правилно ресурсите си. Не очаквайте от околните повече, отколкото те са в състояние да направят. Внимавайте какво обещавате, за да не си създадете неприятности, резултат от собствената ви щедрост.

Близнаци
 
Ще е трудно да разпределите времето си между професионалните и домашните задължения. От друга страна, няма да разполагате с достатъчно време за почивка, възстановяване на силите и е много вероятно да се появят пристъпи на раздразнителност. В същото време, членовете на семейството може да изразят недоволство от факта, че не участвате пълноценно в изпълнението на общите задачи и безобидните на пръв поглед забележки бързо да се превърнат в остри критики. От начина, по който ще реагирате, зависи настроението на всички участници. Разправиите с роднини ще са предимно заради имоти и наследство.
 

Пет зодии, които „изгарят“ в любовта и трудно създават здрави връзки

Какво да очаквате от всяка зодия в нейните добри и лоши дни

Зодиите, които се нуждаят от интелектуална интимност във връзката

Вижте вашия китайски хороскоп за август 2023 г.

Рак
 
Раци, част от преживяванията в професионалната сфера ще са нещо като дежавю, но в неприятния смисъл. Още веднъж ще попаднете в ситуации от типа „Параграф 22“ на зависими помежду си фактори, от които всъщност няма никакъв разумен или логичен изход. Потърсете допълнителна информация, която би могла да ви подскаже някакво приемливо решение, вместо да се въртите в затворен кръг. Що се отнася до останалите обичайни задължения, направо ще надминете себе си. В случай, че сте се захванали с мащабни дейности като ремонти, смяна на мебелировката, трансформации в интериора, ще ги довършите не само по-бързо от очакваното, но и с по-малко разходи.
 
Останалите зодии и още любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase