IStockphoto

Интелектуалната интимност е свързване на друго ниво. Това е обмен на общи идеи и ценности, обсъждане на по-големите неща в живота.

Някои хора се нуждаят от повече интелектуална интимност във връзката, отколкото други. Този тип личности имат нужда от този вид контакт със своя партньор, за да се влюбят истински и за да бъдат щастливи с него.
 
А ето и кои три зодиакални знака се нуждаят от интелектуална интимност във връзката си и защо:
 
Водолей
 
Водолеите по принцип не се влюбват лесно. Хората от този въздушен знак могат да бъдат доста резервирани, когато става дума за романтични отношения, но това е само защото те не обичат да осъществяват контакт с партньора си само по традиционния начин, а не всеки разбира това. Хората от знака Водолей обикновено се влюбват в интелекта на човека до себе си, а не в неговата външност. Водолеят трябва да се чувства интелектуално стимулиран и заинтригуван от партньора си, за да се заинтересува от задълбочаване на връзката си с него.
 
Дева
 
Девата не се интересува от повърхностна романтика. Хората от този земен знак по-скоро искат партньор, който им помага да стават по-добра версия на самите себе си. Девите имат нужда от половинка, която ги предизвиква да излизат от зоната си на комфорт, от което пък научават нови неща, и което стимулира ума им и т. н. Именно за това практичните представители на тази зодия са най-привлечени от хора, които са невероятно умни и с които могат да водят сложни, интелектуални дискусии.
 

Карти таро: Прогноза за седмицата от 17 до 23 юли

4 зодии, които неохотно понасят критиките, но се мотивират от тях

4 зодии, които обичат да бъдат преследвани в любовта

Близнаци
 
Близнаци е променлив въздушен знак, който е склонен да води задълбочени разговори. Като се има предвид този факт, а и това че Близнаците са управлявани от планетата на комуникацията и познанието Меркурий, Близнаците не могат да имат връзка с човек, на чийто интелект не се възхищават. Освен това Близнаците са безкрайно любопитни и се интересуват от почти всичко. Те искат да научат всичко. Поради това те се нуждаят от човек до себе си, който не само може да бъде в крак с техните интереси, но и да се ангажира с тях.
 

 

Още любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase