Снимка БГНЕС
fallback

Практикуващият стилист и имиджмейкър Ирен Ляпун посочи популярните сред жените летни неща, които визуално ги състаряват. Съответният материал се появи на сайта на Marie Claire. Списъкът включваше тениски с цветни щампи и широкопола сламена шапка. Според Ляпун тези елементи от гардероба придават на изображенията допълнителен обем. По-добре е да заложите на минималистични артикули, като едноцветни тениски, дълги панталони от лен или памук и шапки с тясна периферия или панамени шапки, каза тя.

Освен всичко друго, специалистката добави към класацията си плисирани поли с миди дължина, очила с формата на котешки очи, плажна чанта с ярък принт и сандали с кръгъл нос.

През този сезон Ляпун съветва да се обърне внимание на дънкови поли с предна цепка и дълбки чанти. Що се отнася до очилата и обувките, можете да разгледате варианти с по-прави рамки и модели с квадратен нос. Освен това не носете блузи от шифон на цветя и прекалено къси шорти. Събеседничката на изданието отбеляза, че неправилно избраният модел на дрехите може не само да развали впечатлението за цялостната визия, но и да вш състари. Късите панталони, включително тези с ниска талия са напълно неподходящи за града. В тази връзка Ляпун предложи да закупи по-свободни опции, но при всички случаи да покриват изцяло задните части, а не да бъдат плитки и от тях да се виждат прашките или слиповете.

По-рано стилистът Лилия Фатахова разкри подходящите за различните жени цветове на дрехите. На първо място, тя обърна внимание на оранжевите и розовите тонове. В първия случай Фаттахова отбеляза, че червеният подтон прави изображението по-луксозно и стилно. Що се отнася до розовото, пурпурните нюанси са най-подходящи за брюнетки, цикламата за блондинки, а жени над 40 години можете да заложат на цвета пепел от роза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 месеца

Шапките с голяма периферия пазят и раменете от прегаряне и допълнителни лунички. Знаете ли колко ми дреме дали ще познаят на колко години съм или ще се отплеснат. Единствено гледам да не всявам паника, всичко останало си го правя за свой комфорт.

13

do 8

преди 10 месеца

На 35, даже да имате стройна фигура, да се развявате с голи баджаци извън плажни зони, е признак на лековатост, меко казамо, инфантилност. Фигура по-добре се показва, когато НЕ е оголена, показва се и вкус. Полугола само "олеквате". Даже да сте трътлеста и тантуреста, пак юе се намерят мухи да кацат.

12

Руди

преди 10 месеца

Най- важното е да не се правиш на това, което вече не си. Дрехите за младежи, те правят да изглеждаш смешен, ако си над 40г.Преди да излезеш хвърли един поглед в огледалото.

fallback