БГНЕС

Кралица Летисия показа подкрепата си към Украйна чрез избора си на дрехи. По време на събитие в двореца Сарсуела, тя се появи с уникална бродирана риза. И нейното обличане съвсем не е случайно.

Испанската кралска особа посрещна победителите в 45-ото издание на наградите за детска и младежка литература El Barco de Vapor и Gran Angular. И носейки конкретна марка дрехи, тя изрази съпричастността си към украинския народ.
 
50-годишната испанска кралица впечатли присъстващите със съчетание от бели дънки и красива тъмночервена блуза. Тя е на украинския бранд Etnodim – с широка кройка и буфан ръкави.
 
„Винаги съм харесвал стила на Летисия и сега тя носи орнаментите на родината ми, поздравявам я още повече“, пише последовател на социалните мрежи по повод облеклото на кралицата.
 
Дрехи с флорални мотиви – любими на Летисия
 
Създадена като „бродирана риза във флорално обрий червено“, дрехата е украсена с традиционни украински мотиви и бродерии под формата на цветя. Те изпъкват чудесно на фона на белия деним.
 
Летисия е комбинирала символичното облекло с еспадрили на марката Magrit. Лек опушен грим и сребърни обеци допълват нейната по-ежедневна и същевременно стилна визия.
 

Кралска мода – Летисия и Рания в тоалети с флорални мотиви

Кралица Летисия замени елегантните рокли с карго панталони

Официална рокля с щампа – кралица Летисия има какво да ви покаже

Според модни експерти, флоралните мотиви често присъстват в гардероба на кралицата на Испания. Освен риза с бродерия, тя има много рокли и поли със сходни елементи.

Още за визията на кралица Летисия и други новини от света на модата ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase