БГНЕС

Брадли Купър направи сериозно откровение по време на участието си в предаването „Оцеляване в дивата пустош с Беър Грилс“.

Във видео, споделено в социалните мрежи, актьорът говори за това как смъртта на баща му е повлияла на промяната в мисленето относно родителството и подхода към отглеждането на дъщеря му Леа. Докато виси от скала над дълбок каньон, удобно седнал върху стоманено легло, Купър говори без задръжки пред Беър Грилс за един от най-тежките периоди в живота си.
 
„Да, би ми се искало баща ми да беше жив, за да се наслади на някои моменти, но трябва да отбележа и големия късмет, който имах с него“, казва Купър. Допълва, че е получил огромен подарък от баща си, макар и малко странен, а именно фактът, че всеки един живот е ценен. Актьорът е разбрал това по най-трудния начин – гледайки как най-силният за него мъж умира в ръцете му. „Това ми даде много ясен пример за смъртността и крехкостта на живота“.
 
Попитан от Грилс дали всичко това е променило начина му на мислене, Купър веднага потвърди, като добави, че е преминал и през много тъмен период след това. „Имах доста голямо пропадане след смъртта му, но за кратко. Тогава осъзнах, че всъщност не съм безсмъртен и това малко ме изплаши“, казва актьорът.
 
„За част от живота ми не бях в най-добрата си форма, но трябваше да осъзная кой съм и да намеря покой с това. И след това всичко се нареди“, спомня си звездата.
 

Като Бен и Джен: Ирина Шейк и Брадли Купър на романтична почивка на Бахамите

Брадли Купър: Бащинството промени всичко за мен

Ирина Шейк публикува кадри от домашно парти с Брадли Купър

Постепенно разговорът стигна до темата за бащинството, когато Грилс попита как смъртта на баща му е повлияла на Купър в отглеждането на 6-годишната Леа. „Учиш се от грешките на предшественика си. Аз също ще направя доста и се надявам Леа да се учи от тях. Надявам се с времето да разбера къде греша и да не я натоварвам с моите глупости“, казва Брадли.

Какъв баща е Брадли Купър и други новини от света на звездите ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase