БГНЕС

Имали ли са Шакира и Жерар Пике отворена връзка три години преди раздялата им? Според слуховете – Да, според изпълнителката – категорично Не. 

Въпреки че не сподели гласно мнението си по въпроса, обикалящ мрежите от началото на седмицата, колумбийската красавица го направи с облеклото си. Тя присъства на Седмицата на модата в Париж, където изгледа представянето на новата колекция на марката Victor & Rolf. Докато всеки очакваше тя да покаже малко повече плът и знойните си бедра, Шакира реши да изпрати послание към всички, които смятат, че е поискала да бъде в отворена връзка с вече бившия си партньор и баща на двете ѝ деца.
 
Стъпвайки пред камерите във френската столица, изпълнителката бе облечена с дълъг бял тренч със златни кантове и огромно „Не“, изписано от двете страни на гърдите ѝ. С високо вдигната глава, изправени рамене и самочувствие, Шакира се разходи по павираните улици, отивайки към модното дефиле. Около нея, разбира се, имаше значително количество екип, но феновете все пак успяха да я зърнат и да снимат интересния ѝ тоалет.
 
Белият тренч бе комбиниран с отворени сандали на висок ток и каишки, увиващи се около глезена, и златна чанта. Визията също така включваше големи слънчеви очила, а косата на Шакира бе перфектно изправена и оставена свободно да се спуска по гърба и раменете ѝ.
 

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

Шакира печели фенове с песните си срещу Пике, но как те влияят на футболиста?

Драмата продължава – Шакира с нова песен за Пике

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira)

 
Появата ѝ на Седмицата на модата в Париж идва на фона на поредните слухове, засягащи раздялата между изпълнителката и Жерар Пике. В рамките само на няколко седмици се появиха различни твърдения, като едните идват от лагера на Шакира, а другите – от този на футболиста.

Още за тоалета на Шакира и нейният живот след раздялата ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase