IStockphoto

Ако има нещо сигурно за лятото на 2023 година, то е, че ще има забавни моменти в сферата на модата и поп културата. Най-накрая на екран ще се появяват дългоочакваните филми „Малката русалка“ и „Барби“, а световните турнета на Бионсе и Тейлър Суифт ни показват какво всъщност означава да бъдеш голяма звезда. Дамите на сцената не само впечатляват с гласа си, но и са пример за красота, стил и мода, сменяйки няколко визии в рамките на часове.

Когато говорим за мода, лятото се свързва не само с бански и оскъдни дрехи, но и с много бижута, които да допълнят тоалета. Тъй като вече не сме скрити под дебели якета, шалове и шапки, имаме възможност да сложим колиета, обеци и пръстени, които ще ни откроят сред тълпата и ще направят визията ни още по-забавна и различна.
 
Тенденциите в бижутата тази година са свързани със завръщането на женствеността, сантименталните детайли и шикозните нови обрати на класическите основни елементи, като има по нещо за всеки. По-долу ви представяме осем от най-добрите тенденции за бижута през лятото на 2023 година.
 
Аксесоари за лятото – какви бижута да носите
 
1. Вдъхновени от русалка
 
Игралната версия на „Малката русалка“ с участието на Хали Бейли накара тенденциите, вдъхновени от мистичните водни обитателки, да скочат с няколко места нагоре в модната класация. От стил на обличане до детайли по ноктите, Mermaidcore е навсякъде и бижутата не са изключение. Независимо дали харесвате миди, сладководни перли или преливащ аксесоар в стил русалка, на пазара има изобилие от бижута, които да ви помогнат да изживеете детската си мечта.

Пръстени – как да подредите повече от един на ръката?

Обеци – носенето на една е най-новата тенденция

Какво бижу да носите според вашата зодия?

2. Вдъхновени от Барби
 
Като се има предвид огромното количество от нас, които са си играли с емблематичната кукла през детството си, наистина не е изненадващо, че една силно женствена естетика се наложи преди дългоочаквания филм за Барби това лято. Що се отнася до бижутата, Barbiecore означава включването на забавни цветя, изобилие от блясък и горещи розови нюанси. Следвайте стъпките на Барби и изберете по-смели визии, които представляват мечтите на детето във вас.

 

Още теденции за летни аксесоари и други съвети за красота и мода ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase