IStockphoto
Естетичните летни нокти не означават да се придържате към един дизайн, а по-скоро да комбинирате всички тях заедно. Най-добрата част от тази тенденция в маникюра е, че можете напълно свободно да я персонализирате, за да пасне на вашия личен стил, независимо дали се придържате към стриктна цветова схема за всичките пет пръста, или просто избирате комбинация, която ви се струва подходяща в момента.
 
Макар да не ви се налага да избирате точно определен дизайн, трябва да знаете как да направите всеки отделен, за да имате красива картина накрая. Тенденцията набра огромна популярност и след последния маникюр на Хейли Бийбър, който беше съставен от различни рисунки на всеки нокът.
 
Независимо дали имате проблеми с избора само на един цвят или дизайн, или лесно се отегчавате, несъвпадащите нокти ще ви държат нащрек и ще ви позволяват да следвате редица тенденции. Ако искате, върху един нокът може да поставите усмихнато лице, върху друг завъртулки, върху трети дъга и така нататък. Всичко зависи от вас, вашия стил и вашите предпочитания.
 
Ако не знаете откъде да започнете, добро място е с основен лак и комбинирането на няколко цвята, които обикновено използвате. Ако например обичате френския маникюр, вместо бели връхчета на всеки нокът, ви препоръчваме да ги лакирате в различен цвят. Може пък да обърнете тенденцията, рисувайки различни цветни полумесеци в основата на нокътя. Дизайнът изглежда малко по-интересен и не е толкова сложен, колкото си мислите.
 
Нещата могат да бъдат още по-лесни, като лакирате пет пръста в един и пет пръста в друг цвят. Не е нужно да умувате върху сложни ноктопластики, ако наистина не го искате. За прекрасни летни визии и щастливи емоции, ви препоръчваме да съчетаете синьо и бяло или розово и зелено.
 
Друг начин да изпробвате новата тенденция е като изберете пет дизайна и ги комбинирате между всички десет пръста. Това ще осигури сплотен вид, но в същото време ще е различно и интересно.

Предложения за естетичен маникюр
 
Негативно пространство
 
На любителите на минимализма тази тенденция може да се струва малко плашеща, но всъщност не е така. Тук може да включите малко негативно пространство, което да контрастира на ярките цветове, които сте избрали. Оставете част от нокътя в естествения му вид, като лакирате останалата с любими цветове или пък нарисувате нещо различно.

Несъответстващ маникюр – Хейли Бийбър ни дава вдъхновение

Френски маникюр за лятото – опитайте метода на дъгата

Нов маникюр – пролетно-летни предложения за нокти в бадемова форма

Цветни линии
 
Нямате нужда от сложни шарки, за да се включите в интересната тенденция. Вземете за пример лесните линии и шарки от снимката по-горе. Когато избирате модели, имайте предвид контраста на цветовете, които използвате. Обикновено ще е добре да се целите във висок контраст между различните елементи върху пръстите. Имайте предвид, че черното и бялото създават възможно най-високия контраст.
 

 

Още идеи за маникюр и други бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase