Певицата Гери-Никол подпали морето. Поводът за високите градуси на плажа се оказа новият рекламен клип на Мастика „Пещера“, в който популярната изпълнителка пръска „Страст на кристали“ от малкия екран.

Видеото вече е в националния ефир, а в него Гери-Никол сменя амплоато си, като тук звездата на музикалната сцена влиза в ролята на секси барманка, която умело изкушава мъжетес култовата реплика от хита си „Ела и си вземи“.  Кадрите с лятно настроение са заснети на любимия за поколения българи къмпинг „Каваци“, като локацията е избирана, така че да кореспондира максимално добре на сюжета на клипа.

Стилистиката на рекламата продължава традиционната концепция на марката, напомняща горещия сезон, страстите на кристали и веселото настроение. Именно слоганът „Страст на кристали“ е сред най-популярните у нас, а Мастика „Пещера“ е лидер по продажби и предпочитана марка сред анасоновите продукти.

Гери-Никол е новата звезда, включена в рекламата на марката. През годините в тази роля са влизали едни от най-известните имена от родния шоубизнес, сред които Емануела, Галена, Емилия, Андреа, красавицата от култовия сериал „София ден и нощ“ Калина Кузманова, Мариан Вълев- Куката и Калин Врачански.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase