IStockphoto

Някои хора са склонни да се чувстват изключително пренебрегнати, особено във връзката си, като понякога дори сами си внушават, че половинката им се държи студено и апатично. Те все си мислят, че партньорът им не ги обича достатъчно или пък смятат, че не ги обгрижва, така както би трябвало. Често тези личности се чувстват изоставени, игнорирани и лишени от нежност, романтика, страст и любов, като в същото време проблемът идва от тях.

Нека да разгледаме зодиакалните знаци, които са склонни най-често да се чувстват емоционално пренебрегнати от половинката си, понякога без основателна причина:
 
Близнаци
 
Представителите на този въздушен знак процъфтяват в разговорите с половинката си и като цяло имат нужда от интелектуално стимулиране, а не толкова от страст. В същото време, когато се чувстват емоционално пренебрегнати, те могат да станат неспокойни, търсейки утвърждаване на собствената си стойност и търсят връзка другаде. Близнаците изневеряват най-често не водени от страст, а по-скоро защото са се почувствали неоценени от своята половинка. Те през целия си живот са склонни да се борят с чувството си на емоционална отдалеченост от своите сексуални партньори, но проблемът често си е в тях самите.
 

Според зодията: За какви дами се оглеждат мъжете?

Зодиите, които са най-склонни да преглътнат изневяра

Пет зодии, които могат да предвидят бъдещето

 

Рак
 
Хората, родени под този воден знак, са дълбоко емоционални и чувствителни. Те жадуват за емоционална близост, стабилна връзка и сигурност във връзката. Когато се почувстват пренебрегнати или неподкрепени от своя любим човек, те могат лесно да се потиснат, дори да се депресират и вместо да говорят за това как се чувстват, те по-скоро са склонни да се затворят в своята черупка и да започнат да се самосъжаляват. По този начин Раците вместо да изгладят недоразуменията със своя любим човек, те по-скоро започват да си внушават, че не са достатъчно обичани и/или желани от него и още повече влошават отношенията.

Останалите зодии и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase