Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 1 франзела
  • 4 скилидки стрит чесън
  • 1 супена лъжица наситнен див лук
  • щипка лют пипер
  • 200 г разтопено масло
  • 1 яйце
  • 1 чаена лъжичка сушен или пресен риган
  • сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

В купа сложете стрития чесън, разтопеното масло, яйцето и останалите подправки и разбъркайте много добре. Нарежете франзелата на резенчета, които да напомнят за гризини. Може да не са толкова дълги като гризините. Ползвайте готварска четка, за да намажете хляба с билково масло. Подредете го в тава върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 8 минути.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Буци Тиквето

преди 10 месеца

Истинската филия е намазана с мас, аман от жендерастията ви вече.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Леба само със салам народен :)))

10

Анонимен

преди 10 месеца

Любимите ми пържени филии!

fallback