IStockphoto

Някои зодии са по-състрадателни и винаги влизат в положението на другите, като с готовност искат да помогнат на нуждаещите се. За съжаление, тяхната щедрост и добродушие по-често се тълкуват погрешно от хората. 

Нали знаете, че някои младежи се чувстват неразбрани, преминавайки по-трудно и самотно през пубертета и надявайки се всичко това да свърши, когато достигнат зряла възраст. Но уви, има личности, които си остават неразбрани за цял живот, борейки се с погрешните впечатления, които оставят у хората. Няколко зодиакални знака най-често изпитват това, въпреки факта, че са добри души и щедри личности. Причината е, че другите много често възприемат действията им като вид манипулация, хитрост или дори несъобразителност и нахалство.
 
Понякога на представителите на тези знаци дори им се налага да се оправдават за добрините си,  борейки се да променят неправилното възприятие на някого за тях.
 
А ето и кои са тези знаци:
 
Дева
 
Личностите от земната зодия Дева са мили, възпитани и спокойни. Те се придържат към нормите, уважават авторитетите, ценят образованието и вярват в щедростта. Девата е считана за един от най-учтивите зодиакални знаци. Тя е истински професионалист в офиса и въпреки това не винаги е високо оценявана от колегите си. Причината е именно в нейното дискретно, сдържано поведение. Следователно, без значение колко голямо е сърцето на хората от този знак, без значение колко много те дават от себе си в работата си, колко усилия хвърлят в името на компанията - често всичко това остава незабелязано. Просто хората не смятат, че Девите също имат нужда понякога от подкрепа и съчувствие, защото самите те вечно са готови да помагат на някого. Истината е, че Девите често мислят за другите повече отколкото за себе си. Те редолвно се опитват да разрешат чуждите проблеми, пренебрегвайки своите собствени и за това, често си остават неразбрани.
 

Пет зодии, сред които има най-много енергийни вампири

Ценен съвет – към кои зодии да се обръщате за него?

Най-грубите зодии в астрологията: Ето топ 5

Искате дълга връзка или брак? Зодиите, с които ще бъде трудно

Стрелец
 
Стрелецът е огнен знак, така че му е трудно да се държи нежно и смирено. Хората често се чувстват странно, когато са в компанията на амбициозния и енергичен Стрелец. Факт е, че всеки се стреми да бъде приятел на Стрелеца, но в същото време колегите му си имат едно наум за него. Хората около Стрелеца не могат да разберат неговите мотиви да иска да поема отговорност и за техните дела, нито пък разбират защо той е толкова грижовен и великодушен към тях. Стрелците обичат да изненадват хората, дори и непознатите, което се посреща с доста подозрение. Повечето хора възприемат погрешно вроденото желание на този огнен знак да прави добро, като смятат, че той има скрити или егоистични подбуди за поведението си. А Стрелецът всъщност е толкова безкористен!
 
Още по темата и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase