IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 26 юни – 2 юли. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Придържайте се към „златната среда“. Не се движете „по течението“, но и не си мислете, че „морето ви е до колене“ и ще направите всичко, което ви хрумва. Действайте с умерено темпо, старателно и обмислено. Ще сте достатъчно съобразителни, за да се възползвате дори от трудните ситуации и достатъчно убедителни, за да разгърнете лидерските си умения. Интелектуалните и творческите занимания ще са по-резултатни от всички други. Деловите срещи и въпросите, свързани с уреждане на документи ще преминат успешно и без задръжки.
 
Телец
 
Преживяванията, ако трябва да бъдат визуализирани, ще изглеждат като синусоида. Извивката им в началото на седмицата ще е под средната линия, за да започне бавно да се издига и в края да стигне до максимума си. През първите няколко дни ще сте доста раздразнителни, неспокойни, разсеяни и готови да преувеличавате постиженията си. Избягвайте прекалената автореклама, за да не навредите на имиджа си и не бъдете прекалено критични към околните. През втората половина се заемете за сложните задачи, изискващи максимална концентрация. Бъдете особено внимателни по време на придвижване, независимо дали сте пешеходци или пътувате с транспорт., показва вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Ще сте прекалено импулсивни и стремителни в началото на седмицата. Опитайте се да трансформирате емоционалните си изблици във физическа активност. Чувства като недоволство, нетърпимост, гняв ще намалят енергията ви, ще попречат на работата, ще причинят разправии, от които ни най-малко нямате нужда. На работното място може да ви възложат допълнителни задачи, у дома близките да станат прекалено взискателни, а за вас ще е от значение да приемете събитията без излишен драматизъм. Успеете ли да овладеете противоречивите си чувства, нищо не би затруднило напредъка ви.
 

Пет зодии, сред които има най-много енергийни вампири

Ценен съвет – към кои зодии да се обръщате за него?

Най-грубите зодии в астрологията: Ето топ 5

Рак
 
Раци, водещо събитие е навлизането на Меркурий във вашия знак. Преди това да се случи може да придобиете усещането, че всичко около вас е в застой, че „тъпчете на едно място“. Възприятието ви е измамно, а периодът е необходим за „подготовка“ на последващите доста динамични преживявания. След сряда ще напреднете с уреждането на поредица въпроси, зависещи от инстанции, засягащи финансите или имуществото ви. Капацитетът ви ще е достатъчен, за да се справите с важните задачи максимално добре и да подредите дългосрочните планове. Преглеждайте внимателно офертите за почивка и пътешествия, ще попаднете на интересни предложения.
 
Какво да очакват останалите в зодиака и други любопитни хороскопи, четете в Tialoto.bg 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase