IStockphoto

Добра новина – сезонът на роклите официално настъпи. Ако вашата количка за пазаруване онлайн вече е пълна с няколко модела, няма да ви виним, защото сме в същото положение. Носенето на рокля през лятото е задължително, особено когато настъпи първият ден с температури над 25 градуса. Въпреки че може би не е първото нещо, което може да ви дойде наум за лятото, малката черна рокля ще бъде на почит тази година, въпреки цвета си, който привлича слънцето.

Помислете за това по следния начин – когато купувате черна рокля, вие получавате дреха, която можете да носите през цялата година, а не само в един сезон. Така че в дългосрочен план това може да бъде по-полезна инвестиция от тази, за която знаете, че ще носите само три месеца в годината. Освен това черното е на пиедестал тази година и е определяно като един от най-добрите цветове, което ни дава пълна свобода да го носим по всяко време.
 
Разбира се, носенето на черна рокля през лятото е свързано с някои изключително важни стилистични решения, за да я направите подходяща за сезона.
 
Какво да носите с лятна черна рокля
 
Сандали
 
Всички имаме чифт сандали у дома, а някои от нас дори имат цял шкаф. Черната лятна рокля и сандалите са подходящо съвпадение, тъй като отворените обувки гарантират, че тоалетът ще пасва точно на сезона и времето, за сметка на чифт мокасини, които биха били малко по-подходящи за хладното време. Красотата на сандалите се крие в това, че всеки цвят или стил може да се съчетае перфектно с черната рокля.
 
Риза
 
Ризата е лятната версия на яке, като може да се използва за наслояване върху всички по-леки тоалети, ако времето започне да захладнява. Ризата също така може да ви помогне да направите вашата черна лятна рокля по-подходяща за офис среда.

Лятна мода – на преден план са дрехите с цветя

Лятна бижутерия – няколко тенденции, които да следвате

Лятна мода – перфектните тоалети за офиса

Каубойски ботуши
 
Ако сте готови да се обърнете към вътрешната си каубойка, то тези чифт ботуши трябва да бъдат вашият избор с черната ви рокля. Това е неочаквано решение, което означава, че със сигурност ще предизвикате интерес сред останалите.

Още съчетания с малка черна рокля и други модни съвети ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase