БГНЕС

След като „Елвис“ беше посрещнат от множество позитивни коментари от филмовите критици и публиката, сега на големия екран ще се появи „Присила“, който отново ще разказва за една от най-великите любовни истории в музиката, но от женската гледна точка.

Преди няколко дни от продуцентската компания A24 пуснаха първия трейлър за филма, показващ живота на любимата жена на Елвис Пресли. В главните роли влизат Джейкъл Елорди като Краля на рокендрола, а Кейли Спейни е неговата половинка. Режисьор на филма е София Копола, а сценарият е вдъхновен от мемоарната книга „Елвис и Аз“, която Присила издава през 1985 година.
 
В официалния синопсис е записано, че бъдещите съпрузи се срещат на парти, когато Присила още е била тийнейджърка, а Елвис вече е рокендрол звезда. Въпреки огромната си слава и множеството фенки, които искат да се доберат до сърцето му, музикантът изобщо не е надутият хлапак с високо самочувствие, за когото го представят в пресата. Според описанието на филма, Пресли се превръща в съвсем друг човек около Присила, показвайки своята уязвима страна.
 
„През очите на Присила, София Копола разказва невидимата страна на един велик американски мит в дългото ухажване и бурния брак на Елвис и Присила – от германската военна база до неговото приказно имение в Грейсланд. Това е един очарователно детайлен и докосващ портрет на любовта, фантазията и славата“, допълват от компанията.
 

Присила Пресли нарече филма за Елвис „Брилянтен разказ на истинска история“

Присила Пресли: Не исках Елвис да остава сам, затова ходех с него навсякъде

Присила Пресли продава имението си за 16 млн. долара

Новият проект идва след касовия успех на филма „Елвис“ на режисьора Баз Лурман миналата година, в който участва Остин Бътлър като емблематичния музикант и Оливия ДеДжондж като Присила. В този проект обаче се говореше малко повече за издигането на Елвис до световна слава, битката му с мениджъра му Том Паркър за организиране на световно турне и отношението му към музиката.

Още за филма за Пресила Пресли и други новини от света на киното ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase