IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 19 – 25 юни. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Ще се активизират контактите със задграничните ви партньори или с тези, които са далеч от вашето местоживеене. В тази връзка може да се наложи да осъществите непредвидено пътуване, но така или иначе събитията ще са стимулиращи и ще ви подскажат, че трябва да реагирате бързо. Колкото и да са сложни намеренията ви, няма да имате сериозни затруднения за осъществяването им. Съществуващ към момента проблем, свързан с имот или наследство ще продължи да е актуален, но не така болезнен и с тенденция към намиране на решение.
 
Телец
 
Ще разполагате с достатъчно добри условия за самостоятелни действия и решения. Рязка промяна на обстоятелствата ще игнорира причина, поради която се е налагало да водите дълги и безплодни до момента спорове, засягащи личните ви отношения. Напрежението ще се покачва при съществуващи семейства, които от известно време изпитват силна враждебност и синхронът между партньорите е нарушен. В професионален план тенденциите са положителни с добри изгледи за намиране на нова работа, повишаване в длъжност или разширяване сферата на влияние, показва вашият нов хороскоп.

Близнаци
 
Събитията, независимо от характера им ще се отразят на две зони – на финансовото ви състояние и на личните отношения. За щастие, финансовото ви състояние ще е стабилно. Дори да се наложи да направите допълнителни разходи, балансът ще остане положителен. В случай, че се налага да получите кредит, ще попаднете на подходящи предложения без скрити разходи, които може да изникнат впоследствие. В личен план вълнуващите преживявания ще са свързани с децата ви или по-възрастни роднини и ще са повод за радост, предизвикана от приятно пътуване или среща с гости отдалече.

Зодиите, които най-често наследяват професията на своите родители

Зодиите, които често се съмняват в избора си на партньор

Зодиите, които все се чувстват емоционално пренебрегнати

Рак
 
Раци, ключово събитие и кардинална точка в астрологичната обстановка е лятното слънцестоене във вашия знак, което е заредено с много енергия и обикновено предизвиква осезателни промени. Процеси, които са ви изглеждали важни може да останат на втори план или други, които сте пренебрегвали да се окажат съществени, но при всички случаи ще се наложи да взимате отговорни решения. Ще постигнете всички набелязани цели без особени усилия. Основен залог за успешна дейност е да търсите разумен баланс между полезното и приятното, личното и публичното. Оптимална организация ще е необходима при решаване на домашно-битови задачи, операции с недвижимо имущество или ориентирани към разширяване на бизнеса.
Останалите знаци в зоциака и други любипитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase