БГНЕС

Дженифър Лорънс започна голямото си филмово лято, като още с първите си изяви на червения килим предизвика противоречиви реакции.

В сряда, 14 юни, актрисата се разходи по червения килим в Мадрид преди премиерата на новия си филм No Hard Feelings. Известна с това, че не се подчинява на модните тенденции и не се интересува от мнението на хората, Лорънс определено се появи с един от най-странните си тоалети досега, с което предизвика смесени реакции от критици и фенове.
 
Актрисата носеше силно структурирана бежова рокля на Loewe, която сякаш стоеше на разстояние от тялото ѝ. Когато се обърна с гръб към камерите, Лорънс разкри вътрешен корсет в същия нюанс на бежовото. Повече изкуство, отколкото мода, зашеметяващата визия от памучно кадифе доказва, че Дженифър е много повече от обикновена актриса – тя е моден специалист.
 
Интересната рокля беше съчетана с фини аксесоари, като блестящи зелени обеци и мека розова устна. Акцентът очевидно беше насочен към дрехата и задачата беше изпълнена успешно – всеки говореше за нея.
 

След като си почина и се фокусира върху семейството си, Лорънс се появи във филма Don't Look Up с Леонардо ди Каприо, Мерил Стрийп, Джона Хил и много други. Малко след премиерата тя стана и майка за първи път, раждайки момченцето Сай от съпруга си Кук Марони. След това актрисата участва и в добре приетия Causeway миналата година, с което официално отбеляза и завръщането си в проекти за големия екран.

 

Бляскавото завръщане на Дженифър Лорънс на червения килим

Поздравления за Дженифър Лорънс – стана майка!

Дженифър Лорънс за бягането от славата и пазенето на личния живот в тайна

Въпреки високото изкуство на визията на Лорънс обаче, в интернет се появиха реакции на смесени чувства относно цялостния вид на роклята. Част от потребителите на социалните мрежи се включиха, за да кажат, че това не е сред любимите им неща, които актрисата някога е носила и допълниха, че тоалетът напълно се слива с кожата ѝ. Други пък не харесаха начина, по който структурата пасва на тялото на звездата. Появиха се интересни сравнения, като част от феновете нарекоха роклята „пижама“, а други я оприличиха на недопечена палачинка.
 

 

Още за странната рокля на актрисата и друго новини за мода ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase