IStockphoto
fallback

Какви жени търсят мъжете? Трудно е да дадем еднозначен отговор на този въпрос. Според астролозите, какви са техните предпочитания зависи от зодиакалния знак, под който са родени. 

Ето малко повече по темата:  

Овен
 
Смята се, че мъжете Овни имат ярък темперамент, страст и голяма вътрешна сила. Не е изненадващо, че представителите на тази зодия търсят същия пламенен и неудържим партньор, който няма да им позволи да скучаят. Тъй като Овните обичат да завладяват, те ще се радват на дълго ухажване с момиче, което е упорито и непокорно като тях.

Телец
 
За разлика от Овена, Телецът търси спокоен и подреден характер. Мъжете Телци са много практични и упорити в стремежите си, не обичат да им противоречат и още повече да са нахални. Такива мъже предпочитат балансирани момичета, които могат да внесат усещане за уют и комфорт в живота им, ще се грижат за домакинството и ще следят стабилността в отношенията. Телците са готови да осигурят финансово своята любима, но в замяна очакват лоялност и обич.
 
Близнаци
 
Класическите представители на Близнаци са привлечени от умни и талантливи момичета с чар. Необузданите и общителни Близнаци искат същия уверен спътник, който на първо място ще бъде приятел и интересен събеседник за тях. Мъжете Близнаци харесват смели и понякога екстравагантни момичета, в чиито образи ще се чете тяхната индивидуалност.
 

Според зодията: За какви дами се оглеждат мъжете?

Зодиите, които са най-склонни да преглътнат изневяра

Пет зодии, които могат да предвидят бъдещето

Рак
 
Раците са известни като емоционални и изключително чувствителни. Като правило те са привлечени от надеждни и грижовни натури, които са в състояние да споделят чувствата си и да ги подкрепят в трудни моменти. За мъжете Рак е важно да знаят, че сродната им душа е готова на всичко за любовта, защото само по този начин представителите на тази зодия ще могат да се доверят и да се отворят истински в една връзка.

 

Останалите зодии и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки си има собствени критерии.

30

В.

преди 10 месеца

Търсят жени, които ги правят щастливи!

29

Анонимен

преди 10 месеца

Жената на снимката ми прилича на от Cherie Lorraine ASMR в Ютуб.

fallback