IStockphoto

Какви жени търсят мъжете? Трудно е да дадем еднозначен отговор на този въпрос. Според астролозите, какви са техните предпочитания зависи от зодиакалния знак, под който са родени. 

Ето малко повече по темата:  

Овен
 
Смята се, че мъжете Овни имат ярък темперамент, страст и голяма вътрешна сила. Не е изненадващо, че представителите на тази зодия търсят същия пламенен и неудържим партньор, който няма да им позволи да скучаят. Тъй като Овните обичат да завладяват, те ще се радват на дълго ухажване с момиче, което е упорито и непокорно като тях.

Телец
 
За разлика от Овена, Телецът търси спокоен и подреден характер. Мъжете Телци са много практични и упорити в стремежите си, не обичат да им противоречат и още повече да са нахални. Такива мъже предпочитат балансирани момичета, които могат да внесат усещане за уют и комфорт в живота им, ще се грижат за домакинството и ще следят стабилността в отношенията. Телците са готови да осигурят финансово своята любима, но в замяна очакват лоялност и обич.
 
Близнаци
 
Класическите представители на Близнаци са привлечени от умни и талантливи момичета с чар. Необузданите и общителни Близнаци искат същия уверен спътник, който на първо място ще бъде приятел и интересен събеседник за тях. Мъжете Близнаци харесват смели и понякога екстравагантни момичета, в чиито образи ще се чете тяхната индивидуалност.
 

Според зодията: За какви дами се оглеждат мъжете?

Зодиите, които са най-склонни да преглътнат изневяра

Пет зодии, които могат да предвидят бъдещето

Рак
 
Раците са известни като емоционални и изключително чувствителни. Като правило те са привлечени от надеждни и грижовни натури, които са в състояние да споделят чувствата си и да ги подкрепят в трудни моменти. За мъжете Рак е важно да знаят, че сродната им душа е готова на всичко за любовта, защото само по този начин представителите на тази зодия ще могат да се доверят и да се отворят истински в една връзка.

 

Останалите зодии и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase