IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 12 – 18 юни. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен
 
Събитията основно ще засегнат работата и бизнеса, независимо от статута ви – собственици или работещи по договор. Ще разполагате с възможности за разширяване на дейността си, за промяна на работното място, условията на работа, заплащането. В тази връзка е възможно да се наложи да осъществите някакво служебно пътуване или преместване. В края на седмицата не е изключено да реализирате търговска сделка със земя, имот или друг вид недвижима собственост.

Телец
 
В личен план преживяванията ще са приятни. Не е изключено да се запознаете с човек, който ще окаже огромно влияние върху живота ви за дълъг период от време или пък да възстановите стара връзка. В случай, че скоро сте започнали работа е вероятно да ви прехвърлят на по-добра позиция или поне на такава, за която вие си мислите, че ще ви допада повече. Дали е така, ще се разбере по-късно. Що се отнася до частните собственици и хората с дълъг професионален стаж, то при тях ще изникнат допълнителни организационни задължения, но те ще са свързани и с повишаване на доходите, показва вашият нов хороскоп.

Близнаци
 
Съществено астрологично събитие е Новолунието във вашия знак. Опитайте се до тогава да довършите всичко започнато, при това без да повтаряте старите грешки. Неотложните задължения ще са свързани с дома, семейството, справяне с битови задачи, ремонт, покупко-продажба на имот, преместване на багажи. Що се отнася до отношенията с близките, препъникамък ще се окаже необходимостта да постигнете разбирателство по някои финансови въпроси, както и такива, засягащи възпитанието на по-младото поколение. Не е изключено да става дума и за получаване и разпределение на наследство, от което ще изникнат някои затруднения.

Според зодията: За какви дами се оглеждат мъжете?

Зодиите, които са най-склонни да преглътнат изневяра

Пет зодии, които могат да предвидят бъдещето

Рак
 
Раци, в професионален план преживяванията ще са приятни. Ще можете да проявите най-добрите си качества и да получите допълнителни приходи. Хората, с които се налага да общувате, може и да не са от най-приятните, но за щастие, контактите с тях ще са краткотрайни и предимно неангажиращи. Силите ще ви стигнат за всичко, а вдъхновението ще ви подскаже оригинални начини, чрез които да осъществите замислите си. Не бихте имали никакви затруднения, освен ако сами не си ги създадете.
 

 

Останалите зодии и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase