БГНЕС
fallback

След фурора, който направи на филмовия фестивал в Кан, дебютирайки като актриса със сериала The Idol, Лили-Роуз Деп продължи да привлича погледи и фотоапарати към себе си, но по съвсем друга причина. 

Дъщерята на Джони Деп се прибра в Лос Анджелис след натоварената седмица във Франция, а на летището я чакаше нейната половинка. И докато много хора очакваха от черния джип да слезе мъж, то Лили-Роуз се затича към рапърката 070 Shake, която нямаше търпение да прегърне и да целуне. По този начин актрисата и модел потвърди новата си връзка, за която се говореше от месеци. 
 
Звездата от The Idol едва изчака въртящите се врати да я пуснат на свобода, за да може да се присъедини към любимата си изпълнителка, която я посрещна със същия ентусиазъм. Двете момичета не спряха да се прегръщат и целуват в продължение на няколко секунди, като по никакъв начин не се притесняваха или криеха от минувачи с телефони и потенциални фотографи. 
 
23-годишната Деп черна къса тениска, комбинирана с черни панталони и черни слънчеви очила. Въпреки натоварените дни в Кан, където представи новия си проект, позираше на червения килим, даваше пресконференции и беше пример за мода, актрисата имаше широка усмивка на лицето, очевидно радостна, че у дома при любимата си. 
 

Лили-Роуз Деп залюби бившия приятел на Ванеса Хъджинс

След година раздяла: Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп отново заедно

Срещата на летището е второто, но по-сериозно потвърждение за връзката между Лили-Роуз и 070 Shake, чието истинско име е Даниел Балбуена. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради публикува снимка с приятелката си още на 11 май, но кадърът беше активен едва 24 часа. На изображението, споделено в историите в Instagram, се вижда как двете дами се целуват, а описанието гласеше "4 месеца с моята половинка".

 

Още за връзката на Лили Роуз Деп и други новини от света на звездите ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 10 месеца

Те поне 25-30% под 25 годишна възраст на Запад се определят кото нещо с "алтернативна сексуалност". Както е тръгнало, до 2050-а., всички ще сме гей!

14

Анонимен

преди 10 месеца

тъз рапърка изглежда много нечистоплътна, мазна и противна, ама щом си пада по лошите мазни момичета Лили Роуз, са освести като порастне

13

Анонимен

преди 10 месеца

Първо ще има лизблиз, ама като пресърби яко, всичко ще се намести, втъкне и нагмечи както природата е разпоредила.

fallback