БГНЕС

Ако мислите, че изваяните, сияйни визии са запазени само за елита на Холивуд, помислете отново. Благодарение на TikTok холивудските тайни за красота са по-достъпни от всякога. Примерен случай? Техниката Underpainting, която стана известна в платформата, след като потребителите откриха, че гримьорката Мери Филипс я използва върху звезди като Хейли Бийбър и Кендъл Дженър.

Независимо дали искате да експериментирате с грима, да очертаете лесно скулите и челюстта или просто да намалите количеството използвани продукти, Unerpainting може да ви помогне. С този метод гарантирано ще имате свеж блясък през цялата пролет.

Какво е Underpainting?
 
Underpainting или подгримиране се отнася до метода за нанасяне на продукти като контур, коректор, хайлайтър и руж под фон дьо тена. И въпреки че тази техника не е нищо ново, много професионалисти са я променили, за да я превърнат в своя уникалност.
 
С метода на Мери Филипс първо нанасяте контур, коректор и хайлайтър, след което поставяте лек фон дьо тен отгоре. Крайният резултат – безпроблемен, изваян външен вид с прекрасно покритие, който почитателите на минимален грим и естествено излъчване оценяват високо.
 

Слънцезащита за устните – нужна ли ви е?

 

Пролетен грим – лилави сенки за очи

Кремообразен руж с изтекъл срок на годност – кога да го изхвърлите?

Как да следвате техниката?
 
1. Подгответе кожата
 
Не е тайна, че под всеки безупречен грим се крие добрата подготовка на кожата. При Underpainting предварителното хидратиране на лицето е от ключово значение. Това е особено важно, защото използвате по-малко продукт с тази техника и подобрявате чертите на кожата. Плюс това, колкото по-добра е подготовката, толкова по-добре ще прилепнат вашите продукти. Мери Филипс е почитател на използването на серуми, овлажнители и гуа ша, за да подготви кожата.
 
Как да се гримирате, за да имате блестящото лице на Хейли и още бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase