IStockphoto

Много киномани може да кажат, че Джони Деп е кралят на Холивуд, но сега владението му се ограничава само до Франция.

Преди дни излезе първият официален трейлър на филма Jeanne Du Barry – френският проект, който бележи завръщането на Деп към киното след широко отразяваното дело срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. След като бе обявен за невинен по обвиненията в домашно и сексуално насилие, сега е време на Джони да се завърне у дома и да покаже на всички отказали се от него режисьори, сценаристи и колеги, че има за какво да съжаляват.
 
Режисиран от Майвен льо Беско, която влиза и в женската главна роля, Jeanne Du Barry ще направи премиерата си на филмовия фестивал в Кан на 16 май, като в същото време ще бъде пуснат и във френските кина. За момента няма официална дата за премиера в другите страни, като първият трейлър, който е предназначен за френския пазар няма и английски субтитри.
 

Джони Деп и Алис Купър превземат София

Делото на Джони Деп и Амбър Хърд се превърна във филм

Джони Деп може да се завърне във „Фантастични животни“

Официалният синопсис на филма разкрива, че историята ще се развива около Жан Воберние – млада жена от работническата класа, жадна за култура и удоволствия, която използва своята интелигентност и обаяние, за да изкачи стъпалата на социалната стълбица едно по едно. Така тя става любимка на крал Луи XV (Джони Деп), който, без да подозира за статута ѝ на куртизанка, възвръща чрез нея апетита си за живот. Двамата се влюбват лудо, като противно на всякакво благоприличие и етикет Жана се премества във Версай, където пристигането ѝ скандализира двора.
 
Още за новия филм с участието на Джони Деп ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase