IStockphoto

Вратовръзка добавиха някои дизайнери към колекциите си за есен/зима 2023. Ала преди да стане отново студено, е време за по-свежи визии с ризи, където въпросният аксесоар също ще присъства. Вдъхновени от мъжкото облекло, много жени, които обичат да носят костюм или харесват съчетанието между черно и бяло, ще заложат на него в следващите няколко месеца.

Принцеса Даяна и Джулия Робъртс наложиха тренда с вратовръзката през 80-те и 90-те. А в наши дни Джена Ортега и Флорънс Пю се появиха с тоалети на червения килим, включващи позабравения аксесоар.
 
Може би свързвате вратовръзката с училищните униформи или строгия дрескод на банкери или адвокати. Но всъщност, тя може да се носи по няколко различни начина, стига да знаете как.

Как да добавите вратовръзка към стайлинга си?
 
Докато преди години вратовръзката трябвало да бъде стегната около шията, то днес виждаме, че се носи по-небрежно. Така например тя може да се съчетае с овърсайз риза и блейзър. И да се върти, а не да е пристегната силно на врата.
 
Според дизайнерката Даниела Калмайер, тази комбинация е доста секси.
 
Искате ли да добавите вратовръзка към своя стил на обличане за първи път, то не бива да се придържате към строгата официалност. Това съветват модни експерти. И дават пример, че една черна вратовръзка може да бъде допълнение към новата ви риза – с актуален за пролетта цвят.
 

Деним гащеризон – сред актуалните парчета за пролетта

Yass, boy: Balenciaga пуска пантофки за мъже

Капсулен гардероб за пролетта – 7 задължителни артикула

Ако обичате по-нестандартните визии, може да облечете деним риза, върху която да сложите раирана вратовръзка.
Няколко актуални съчетания с братовръзка и други модни съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase