IStockphoto

Марс в Рак е едно от важните астрологични събития за пролетта. Започнало още на 25 март, то ще продължи до 21 май. Докато планетата е в дома на знака, мнозина ще се опитат да завършат започнатото и балансират своите емоции. 

Новият сезон е подходящ за промяна. А защо не именно Марс в Рак да спомогне за нея със своята енергия?! Може да се каже, че 20 април периодът ще спокоен, защото няма ретроградни планети. Ето защо повечето от нас трябва да използват това време, за да започнат на чисто. Или пък довършат нещо, което доста са проточили им им пречи. От друга страна попадането на планетата във въпросния знак е повод за компромиси във връзката и споделяне на таените чувства. 
 
Марс в Рак - как ще се отрази на отделните знаци? 

Овен
 
Вашият управител, Марс, навлиза в друг кардинален знак, който трябва да донесе енергията, на която се наслаждавате. Ще успеете да контролирате нрава си. Когато Марс беше в Близнаци, секстилът във вашия знак улесняваше транзитния поток. Но сега трябва да внимавате с езика си, за да не съжалявате.  Може да се почувствате раздразнителни, но удържайте емоциите си. Съсредоточете се върху това, което ви прави щастливи, за да балансирате ефектите на Марс.
 
Телец
 
Вдъхновение, креативност и мотивация ще ви носи планетата, Телци. Проблемът е, че вие обичате да споделяте всичко с околните. И това може да ви провали плановете. Изразяването на вашите идеи по време на този транзит е много по-лесно. Това е време, в което да се похвалите с новите си проекти. И ви дава възможност да се свържете със стари приятели. 

Близнаци
 
Сега, когато Марс се отдалечи от вашия знак, вие чувствате известно облекчение. Марс ще ви накара да се стремите към превъзходство и и натрупването на материално богатство. През това време сте насочени към успех, особено със Сатурн в Риби, който ви дава фокуса да стигнете до върха. Попадането на Марс в Рак ви прави по-организирани, с което се доближавате по-бързо до осъществяването на целите си. 

Далеч от романтиката: Пет зодии, които трудно изграждат връзка

Дар или проклятие: Четирите кардинални знака на зодиака

Според зодията: Как да спите по-добре

Рак
 
Може да чувствате много по-добре, ако си вземете почивка или започнете да работите сами. Енергията на Марс кара Раците да покажат нрава си и се борят за принципите си. В момента огнената планета повишава решителността ви, без да ви прави твърде агресивни. Най-важното, което трябва да знаете до края на транзита е, че за всичко е нужно търпение. 

Още за Марс в Рак и други хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase