IStockphoto

Подходящите бижута наистина могат да преобразят всяко облекло, независимо дали е коктейлна рокля за важно събитие, или ежедневна тениска и блейзър за работа. Въпреки това аксесоарите често биват пренебрегвани и оставяни в кутията, като рядко се изваждат повече от веднъж-два пъти в годината.

Истината е, че личният стил не е завършен докато към него не се добави красиво бижу. Тук не говорим само за обеци или гривни, но също така за колиета и други допълнения, които наистина могат да превърнат визията ви в нещо съвсем различно. Хубавото при бижутата е, че рядко трябва да бъдат комбинирани с дрехите, тъй като повечето от тях пасват на всяко облекло, издигайки го на изцяло друго ниво.
 
И тъй като пролетта и лятото се свързват с малко по-разголени визии и по-малко слоеве дрехи, добавянето на бижута е задължително. Ако се чудите какво точно да включите в колекцията си с аксесоари, ние сме тук, за да ви помогнем с тежкия избор. Имаме няколко предложения, от които можете да се възползвате и да бъдете още по-подготвени за топлото време.
 
Тенденциите при бижутата тази година
 
Висящи обеци
 
Според експерти, има спад в търсенето на обикновени обеци, но в същото време се покачва интересът към различните видове капковидни модели, независимо дали говорим за изчистен вид, или покрит с перли. Има толкова много различни стилове капковидни обеци, от които да избирате, като елегантен дизайн с кристали и скъпоценни камъни, които висят точно под ушната мида, до по-смели стилове, които на практика минават по раменете. Има чифт капкови обеци за почти всеки.
 

Какво бижу да носите според вашата зодия?

Пролетни аксесоари – пет елегантни начина да носите перли

Аксесоари 2023: Рождените камъни носят късмет и успех

Флорални чокъри
 
Чокърите се завърнаха до голяма степен през последните години, но конкретно флоралните чокъри отбелязаха значително увеличение на търсенията. И не сме никак изненадани. Тези вдъхновени от 90-те аксесоари се виждат навсякъде – от модните ревюта до вратовете на знаменитости и инфлуенсъри. Универсални както за ежедневен, така и за по-официален външен вид, те незабавно издигат тоалета на следващо ниво.
 
Още за актуалните бижута и тенденции при аксесоарите ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase