БГНЕС

Крие ли Джорджина истината за запознанството си с Роналдо? След като излезе вторият сезон на нейната документалната поредица, се появи мъж, който има различна версия за първата им среща. В своя профил в TikTok Пабло Боне разказва, че красавицата не е обслужвала футболиста в магазина на известната марка, за която работела.

„Работих с нея в Gucci около два месеца, преди да се превърне в знаменитост. Тя беше в дамския отдел, а аз – в мъжкия. По това време вече бях виждал Роналдо няколко пъти в магазина“, обяснява мъжът в свой клип в платформата.
 
В документалната поредица Джорджина разкрива, че е било сякаш любов от пръв поглед. Пред камерите тя за пореден път казва, че Роналдо влязъл в бутика заедно със сина си и няколко приятели.
 
„Първата среща с Роналдо беше в Gucci, където работех като продавачка. Дни по-късно се видяхме на събитие на друга марка и тогава успяхме да си поговорим в спокойна атмосфера, извън работата ми. Беше любов от пръв поглед и за двамата“, разказва Джорджина пред списание Elle.
 

Джорджина Родригес с първа изповед за загубата на бебето

На спа с екстри – Джорджина разказа за секса с Роналдо

„Аз съм приятелката на най-добрия футболист в света“: Джорджина Родригес за трудната 2022

„Но не е така. Когато Кристиано идваше в магазина, всички се обръщахме да го гледаме. Той е ВИП и този тип клиенти се обслужват само от служители в съответния отдел“, продължава Боне, който в момента работи като модел в Испания.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

 
Къде всъщност се запознали Джорджина и Роналдо, както и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase