IStockphoto

На всеки 28 дни пълната луна прави своя грандиозен вход в нощното небе, разкривайки цялата си небесна красота. Докато обсипва вселената със своята блестяща, ефирна светлина, вие можете буквално да „почувствате“ силата на пълнолунието, чрез различни вибрации. И ако сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от това пълнолуние, има голям шанс преживяването да ви промени по някакъв начин!

Пълнолуние винаги се случва, докато Луната – управител на вашето вътрешно аз – образува опозиция със Слънцето – управител на вашето външно аз – създавайки вътрешен смут и принуждавайки ви да предприемете действия. Не е необичайно дълбоко вкоренените емоции да изплуват на повърхността като вулканична експлозия, нито пък е необичайно големи прозрения да се случват през това време. Тъй като пълнолунието е и най-кулминационната фаза на лунния цикъл, това често е време, което предизвиква големи промени и моменти на откровение.

На 6 април пълната Розова луна във Везни ще достигне своя връх в 00:34 ч. Везни – кардиналният въздушен знак, управляван от романтичната и харизматична Венера – е известен като зодиакален знак на красотата, баланса, хармонията и справедливостта. Да, вярно е, че Везните избягват конфликтите и конфронтациите, но невинаги. В крайна сметка понякога и те вземат драстични мерки, за да могат да постигнат своя жадуван баланс. Понякога трябва да се направи нещо сериозно, за да бъде постигната справедливостта.
 
По време на това пълнолуние може да се почувствате изключително позитивни, отворени и готови да се влюбите в нещо (или в някого). Тъй като тази луна образува опозиция с ентусиазирания Юпитер, може да откриете, че се колебаете между това да следвате сърцето си или да намерите начин за компромис. Компромисът обаче не означава да се откажете от собствените си мечти. Всъщност компромисът може да ви позволи да създадете по-силен екип или да укрепите връзката си, така че заедно да можете да постигнете много повече. Не подценявайте начина, по който да имате до себе си някого, на когото имате доверие, може да направи визията ви за бъдещето много по-ярка.
 
Това пълнолуние също така се противопоставя на Хирон – ранения лечител, което прави това перфектното време за разрешаване на разриви и освобождаване от негодувание. Също така сега е моментът да излекувате егото си, като най-накрая отстоявате себе си!
 
Ако вашият слънчев, лунен или изгряващ знак попада под някоя от следните 4 зодии, предстоящото пълнолуние ще ви доведе до края на пътуването, оставяйки ви с откровения и награди. Ето защо тези зодии ще се почувстват особено разтърсени от него:
 
А и на кои зодии това пълнолуние ще влияе най-силно:
 
Овен
 
Вашето слънчево завръщане е в ход, което ви напомня да сте уверени в себе си и да вярвате в способността си да станете по-добър човек. Пълната Розова луна във Везни обаче насочва вниманието ви към личните ви взаимоотношения. Провеждайки се във вашия седми дом на съюзници, врагове, най-добри приятели, съпрузи и бизнес партньори, това лунно събитие ви принуждава да разпознаете какво работи и какво не работи, когато става въпрос за динамиката на вашите отношения. Ако основата на една връзка е слаба и ненадеждна, това пълнолуние може да е капката, която ще прелее чашата. Въпреки това, ако вие и вашият партньор сте готови да поемете отговорност и да се срещнете по средата, това пълнолуние ще ви накара да осъзнаете колко силна е връзката ви.
 
Пълнолуние през април – какво да очаквате?
 
Месечен хороскоп за април – какво да очаква всяка зодия? 
 
Хороскоп за седмицата – какво ви очаква?
 
Рак
 
Работихте толкова усилено, за да спечелите повече влияние в кариерата си и да се придвижите още повече към успеха. Спечелването на играта обаче не е най-важното нещо в живота ви, особено ако избягвате проблемите в личния си живот под прикритието, че сте работохолик. 

Кои друго зодии ще бъдат засегнати от енергията на Розова луна, както и други хороскопи, ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase